Co je to 3D prostorový ultrazvukový odpuzovač? Jak funguje?

Pokud máte problém se škůdci, jako jsou myši, potkani, kuny, lasičky, kočky, psy, ptáky, netopýry nebo hmyz, možná jste uvažovali o použití ultrazvukového odpuzovače. Ultrazvukové odpuzovače jsou zařízení, která vydávají zvukové vlny o vysoké frekvenci, které jsou nepříjemné pro zvířata, ale neslyšitelné pro lidi. Tímto způsobem se snaží odradit škůdce od vstupu do chráněného prostoru nebo je z něj vyhnat. Jak funguje a jaké má vlastnosti?

3D-prostorovy-odpuzovac

Co je 3D prostorový odpuzovač?

Existuje mnoho typů ultrazvukových odpuzovačů, ale jeden z nejmodernějších a nejúčinnějších je 3D prostorový ultrazvukový odpuzovač.

Tento přístroj je navržen tak, že využívá 3D reproduktory, které vysílají ultrazvuk ve všech směrech a vytvářejí tak 3D efekt odpuzování.

Díky tomu se ultrazvuk dokáže šířit a vyplnit celý prostor, který chcete chránit, a ne jen podlahu. Také se automaticky mění frekvence ultrazvuku, aby se zabránilo zvykání škůdců na stejný zvuk. Akustický tlak ultrazvuku je 160 dB, což je velmi silné a nepříjemné pro zvířata.

banner blog bovram

Proč si ho zakoupit?

Je vhodný pro použití v různých prostředích, jako jsou domy, byty, garáže, sklepy, půdy, stodoly, zahrady, sklady, továrny, obchody, restaurace, hotely, nemocnice, školy, kanceláře, farmy, parky, lesy nebo kempy.

Je také bezpečný pro lidi, domácí zvířata a životní prostředí, protože neobsahuje chemikálie, pasti, návnady ani elektřinu. Stačí ho zapojit do zásuvky a nechat ho pracovat.

 

Jak funguje?

3D prostorový ultrazvukový odpuzovač má čtyři provozní režimy, které si můžete nastavit podle vašich potřeb a typu škůdců, které chcete odpudit.

Režim A je určen pro odpuzování hmyzu, jako jsou pavouci, blechy, klíšťata, štěnice, roztoči, švábi, mravenci, termity nebo netopýři.

Režim B je určen pro odpuzování hlodavců a šelem, jako jsou myši, potkani, krysy, kuny, lasičky, veverky, zajíce, srnky, kočky, psy nebo ptáky.

Režim C je určen pro odpuzování všech druhů škůdců, protože kombinuje režim A a B.

Režim D je určen pro noční provoz, protože snižuje intenzitu ultrazvuku a zvyšuje úsporu energie. 

Pokud hledáte efektivní, bezpečný a ekologický způsob, jak se zbavit škůdců, 3D prostorový ultrazvukový odpuzovač je pro vás ideální řešení. Tento přístroj vám zajistí klid a pohodu, protože ochrání váš prostor před nežádoucími návštěvníky. Můžete si ho objednat na internetu nebo ho koupit v obchodě s elektronikou nebo zahradním nářadím.

Cena se pohybuje od 1000 do 2000 Kč, podle modelu a výkonu. Záruka je obvykle 2 roky.

TIP na čtení:

Zdroje článku:

Ultrasonic Pest Repeller - 3D Stereo Wave,Electronic Rat Repellent India [online]. [cit. 27. 12. 2023]. Dostupné z: https://promptpestcontrol.com/product/rodent-repellent/ultrasonic-rodent-repellent/ultrasonic-pest-repeller-3d-stereo-wave/