SOLO: německý výrobce postřikovačů a zemědělské techniky

Když bratři Hans a Heinz Emmerichovi v roce 1948 zakládali SOLO Kleinmotoren GmbH, možná ani netušili, že jejich vynálezy se stanou základem pro celosvětově uznávanou značku. SOLO se narodila ve Stuttgartu, v srdci německého průmyslového rozmachu, a již od počátku se zaměřila na inovace a kvalitu. Jejich první motorový zádový postřikovač představoval technologický průlom, který umožnil zemědělcům a profesionálům v oblasti péče o rostliny, čištění a dezinfekce pracovat efektivněji a samostatněji.

postrikovace-solo

Od těchto skromných začátků SOLO rozšířila svůj dosah daleko za hranice Německa. S více než 70 lety zkušeností se společnost pyšní výrobky, které jsou synonymem pro "německou kvalitu": postřikovače, foukače, rozmetadla a řezací stroje, které najdou uplatnění v zemědělství, stavebnictví a mnoha dalších sektorech.

banner blog bovram

V nedávné době společnost prošla obdobím expanze. Přestěhovala se do většího zařízení, což jí umožnilo zvýšit výrobní kapacity a zlepšit distribuci. Investice do nových technologií, jako jsou foukací a vstřikovací stroje, umožnila SOLO rozšířit své portfolio o nové řady postřikovačů a zároveň snížit závislost na mezinárodních partnerstvích​.

SOLO však není jen o růstu a inovacích. Její misí je dosahovat "toho nejlepšího" prostřednictvím inovací, inteligentního inženýrství a kvalitních výrobních praktik. Výrobky SOLO jsou vyrobeny tak, aby vydržely a byly první volbou profesionálů, kteří se spoléhají na vybavení, jež přispívá k jejich obživě​.

Když se dnes podíváme na SOLO, vidíme firmu, která stojí pevně na základech kvality a tradice, ale zároveň dynamicky kráčí vpřed s vizí technologického pokroku a udržitelnosti. Jako zákazník či partner SOLO můžete očekávat nejen výrobky, které zvládnou každou výzvu, ale také společnost, která stojí při vás – od roku 1948 až do dnešního dne.