Klín štípací torzní 2000-2500g | ZBIROVIA

Kód: ZB30502000
od 508 Kč / ks od 420 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Profesionální torzní štípací klíny ZBIROVIA. Všechny štípací klíny jsou kovány zápustkově z ušlechtilé uhlíkové oceli třídy 12

Detailní informace

Hmotnost: 2000g
Skladem | ZB30502000
508 Kč / ks
420 Kč bez DPH
Hmotnost: 2500g
Skladem | ZB30502500
622 Kč / ks
514 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Klín štípací torzní 2000-2500g | ZBIROVIA
 
Štípací klíny vyráběné pod značkou ZBIROVIA jsou určeny pro profesionály i domácí kutily a v nabídce je lze najít ve 3 typových řadách jako klíny štípací, štípací torzní a štípací progresivní.

Podle svého profilu a tvaru jsou určeny pro komfortnější štípaní polen a klád větších rozměrů či pro rozvor dělených nebo kácených kmenů tam, kde hrozí sevření řezacího listu. Pro maximální vyžití konstrukčních vlastností klínů torzních a jejich zkrutu je nejvhodnější užití pro dělení či štípání větších sukovitých polen.

Všechny štípací klíny jsou kovány zápustkově z ušlechtilé uhlíkové oceli třídy 12 (jejich ekvivalenty podle značení evropské EN 10027, německé DIN, americké ASTM) s následným kvalitním dílenským zpracováním na výsledné hmotnostní a rozměrové parametry podtrhující jakostní požadavky kladené na řemeslnické a lesnické nářadí značky ZBIROVIA.

Všechny klíny se vyznačují vysokou houževnatostí a v pracovních a úderových částek rovněž vysokou tvrdostí zajištěnou tepelným zpracováním v dostatečné hloubce podporující maximální bezpečnost při práci a zabraňující snadnému roztřepení úderového konce klínu. Tepelné zpracování do větších hloubek námi vyráběných výrobků pak zaručuje jejich bezproblémové opětovné broušení a ostření pracovních částí nejen ručním, ale i strojním broušením a několikanásobně tak prodlužuje jejich plnohodnotné využití.

  • pracovní ostří klínů je tepelně zpracováno kalením na výslednou tvrdost HRC 48-55
  • úderová ploška je tepelně zpracována na výslednou tvrdost HRC 38-46
  • tělo všech klínů je lakované práškovou barvou
  • ostří všech produktových řad klínů je broušeno/ostřeno a následně ošetřeno konzervačním olejem

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: