Rady a tipy při výběru nářadí QUATROS

Firma QUATROS byla založena v roce 1991, kde od začátku výroby začala poskytovat nářadí a vybavení do dílen a diagnostických center. Postupem času poptávka po profesionálním nářadí QUATROS rostla, a díky kvalitě a nízce ceně si získala velmi pozitivní ohlasy jak mezi profesionály tak mezi amatéry. 

quatros nářadí

Od roku 1993 se firma zúčastnila mezinárodních veletrhů, kde sbírala jedno ocenění za druhým. Později získala firma ocenění jako společnost roku v soutěži Automotive Leaders

Vysoká poptávka a růst společnosti zahájili distribuci ručního nářadí JONNESWAY na polský trh. Nářadí JONNESWAY jsou známé díky jejich vysoké kvalitě a nízké cenně. 

V dnešní existuje zhruba kolem 4000 prodejců JONNESWAY po celé světě. 

V roce 2012 společnost představila na trhnu značku QUATROS. Nářadí QUATROS bylo "vytvořeno" díky poptávce na vysoké požadavky a kvalitu nářadí pro zákazníky, kteří očekávají kvalitní a profesionální nářadí za skvělé ceny.


Mezi nejlepší nabídky nářadí QUATROS patří Aretační přípravky:

Aretační přípravky se hodí do každé díly, jak už profesionála tak kutila. Slouží pro snadnou výměnu řetězu, řemene, zajištění klikových hřídelí, výměna motorových součástí, výměnu rozvodů na autě a při práci s motorem. V naší nabídce můžete najít aretační sady pro různé typy vozů jako například: Peugeot, Citroen, VW, BMW, FORD, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Opel, NISSAN, MAZDA, Renault, Mercedes, Jeep, Land Rover, Volno a univerzální aretace.