Jak si vybrat nejlepší odpuzovač kun do auta?

Když vaše auto neparkujete v garáži, nebo jste na dovolené, je vystaveno všem druhům povětrnostních vlivů.

To může vést k poškození laku, karoserie a interiéru. Jedním z nejčastějších problémů, které mohou vaše auto postihnout, je napadení kunami. Kuny jsou malé, ale velmi inteligentní šelmy, které jsou známé tím, že do aut pronikají a způsobují škody.

Pokud máte obavy z napadení kunami, můžete si pořídit plašič a odpuzovač kun.

Odpuzovač kun je zařízení, které vydává ultrazvukové vlny, které jsou pro kuny nepříjemné a nutí je opustit auto.

Při výběru odpuzovače kun je třeba zvážit několik faktorů, jako je typ odpuzovače, jeho výkon a cena.

jak si vybrat nejlepší odpuzovač kun do auta

Existují tři hlavní typy odpuzovačů kun:

  • Ultrazvukové odpuzovače: Ultrazvukové odpuzovače vydávají ultrazvukové vlny, které jsou pro kuny nepříjemné a nutí je opustit auto. Ultrazvukové odpuzovače jsou velmi účinné, ale mohou být také drahé. V tom případě je vhodné si vybrat správný plašič do auta.
  • Plašiče pachu: Plašiče pachu vydávají pachy, které jsou pro kuny nepříjemné a nutí je opustit auto. Plašiče pachu jsou méně účinné než ultrazvukové odpuzovače, ale jsou také levnější.
  • Mechanické odpuzovače: Mechanické odpuzovače využívají mechanické mechanismy k vyděšení kun. Mechanické odpuzovače jsou méně účinné než ultrazvukové odpuzovače a plašiče pachu, ale jsou také levnější.
  • Plašiče na baterie:Plašič kun na baterie je zařízení, které vydává ultrazvukové vlny, které jsou pro kuny nepříjemné a nutí je opustit danou oblast. Ultrazvukové vlny jsou pro lidi neslyšitelné, ale jsou velmi účinné proti kunám.
  • Elektronické baterie: Elektronický plašič kun je zařízení, které vydává ultrazvukové vlny, které jsou pro kuny nepříjemné a nutí je opustit místo. Ultrazvukové vlny jsou nevnímatelné pro lidi a domácí zvířata, takže jsou bezpečné k použití.
 

Při výběru odpuzovače kun je také důležité zvážit výkon odpuzovače. Výkon odpuzovače by měl být dostatečný k pokrytí plochy, na které je auto parkováno.

Nakonec je také důležité zvážit cenu odpuzovače kun. Odpuzovače kun se prodávají v různých cenových relacích. Je důležité vybrat odpuzovač kun, který je účinný, ale také cenově dostupný.

Pokud hledáte účinný a cenově dostupný odpuzovač kun, doporučuji vám ultrazvukový odpuzovač. Ultrazvukové odpuzovače jsou velmi účinné a jsou dostupné v různých cenových relacích.

jak si vybrat odpuzovač a plašič na kuny do auta

Zde je několik tipů, jak vybrat nejlepší odpuzovač kun do auta:

  • Zvažte typ odpuzovače, jeho výkon a cenu.
  • Vyberte odpuzovač, který je účinný proti kunám.
  • Vyberte odpuzovač, který je cenově dostupný.
  • Umístěte odpuzovač do blízkosti místa, kde se kuna nejčastěji objevuje.
  • Zapněte odpuzovač, když auto neparkujete v garáži.

Hledáte nejlepší plašič a odpuzovač krtků? Vyzkoušejte Dragon Ultrasonic.

Můžete si přečíst našeho průvodce Plašiče kun: jak vybrat, zapojit a používat?

Související články:

Nevíte si rady s výběrem? Přečtěte si našeho průvodce Jak vybrat plašič a odpuzovač na zvířata.