Dragon Ultrasonic: výrobce plašičů a odpuzovačů kun

Dragon ultrasonic je česká firma, která se zabývá výrobou a prodejem ultrazvukových odpuzovačů kun a hlodavců.

dragon-ultrasonic

Firma byla založena v roce 2015 a sídlí v Praze.

Společnost Dragon ultrasonic nabízí širokou škálu ultrazvukových odpuzovačů, které jsou určeny pro použití ve vnitřních i venkovních prostorách.

Odpuzovače jsou vybaveny různými funkcemi, jako je automatická změna kmitočtu, senzor pohybu nebo možnost připojení k solárnímu panelu.

Firma Dragon ultrasonic je známá svými kvalitními produkty a profesionálním servisem. Odpuzovače Dragon ultrasonic jsou používány v domácnostech, průmyslových objektech a zemědělství.

Mezi neprodávanější produkty patří:

Zde je několik informací o firmě Dragon ultrasonic:

  • Sídlo: Praha, Česká republika
  • Založena: 2015
  • Zaměření: výroba a prodej ultrazvukových odpuzovačů kun a hlodavců
  • Produkty: široká škála ultrazvukových odpuzovačů pro vnitřní i venkovní použití
  • Funkce: automatická změna kmitočtu, senzor pohybu, připojení k solárnímu panelu
  • Znalostní báze: společnost Dragon ultrasonic má bohaté zkušenosti s výrobou a prodejem ultrazvukových odpuzovačů
  • Servis: profesionální servis a zákaznická podpora

Pokud hledáte účinný a bezpečný způsob, jak se zbavit kun a hlodavců, produkty společnosti Dragon ultrasonic jsou dobrou volbou.

Jaké nabízí výrobky?

Společnost Dragon ultrasonic nabízí širokou škálu ultrazvukových odpuzovačů, které jsou určeny pro použití ve vnitřních i venkovních prostorách. Odpuzovače jsou vybaveny různými funkcemi, které je činí účinnějšími a bezpečnějšími.

Mezi nejčastější funkce odpuzovačů Dragon ultrasonic patří:

  • Automatická změna kmitočtu: Odpuzovače generují zvuky s proměnnou frekvencí, což znemožňuje škůdcům si na zvuk zvyknout.
  • Senzor pohybu: Odpuzovače se automaticky zapnou pouze v případě, že detekují pohyb škůdců. To šetří baterii a snižuje hlučnost.
  • Připojení k solárnímu panelu: Některé odpuzovače lze napájet solárním panelem, což je cenově výhodné a ekologické řešení.

Na jakém principu fungují?

Odpuzovače Dragon ultrasonic fungují na principu vydávání ultrazvukových zvuků, které jsou pro člověka neslyšitelné, ale pro kuny a hlodavce jsou velmi nepříjemné. Ultrazvukové vlny způsobují, že se škůdci cítí ohroženi a vyhýbají se chráněným místům.

Proč si vybrat výrobky Dragon Ultrasonic?

Efektivní a bezpečný způsob

Odpuzovače Dragon ultrasonic jsou účinnou a bezpečnou metodou, jak se zbavit kun a hlodavců. Ultrazvukové zvuky jsou pro člověka a domácí zvířata zcela bezpečné.

Zkušenosti

Společnost Dragon ultrasonic má bohaté zkušenosti s výrobou a prodejem ultrazvukových odpuzovačů. Odpuzovače Dragon ultrasonic jsou používány v domácnostech, průmyslových objektech a zemědělství.

Servis

Společnost Dragon ultrasonic nabízí profesionální servis a zákaznickou podporu. V případě problémů s odpuzovačem je možné se obrátit na zákaznický servis, který poskytne pomoc a radu.

Pokud hledáte účinný a bezpečný způsob, jak se zbavit kun a hlodavců, produkty společnosti Dragon ultrasonic jsou dobrou volbou. Společnost nabízí širokou škálu odpuzovačů pro různé potřeby.

Nevíte si rady s výběrem? Přečtěte si našeho průvodce Jak vybrat plašič a odpuzovač na zvířata. 

Můžete si přečíst našeho průvodce Plašiče kun: jak vybrat, zapojit a používat?